Енергията, която ни изпращат планетите днес ни дава прекомерна самоувереност и

...
Енергията, която ни изпращат планетите днес ни дава прекомерна самоувереност и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20.07: Не се колебайте! Бъдете смели!

Енергията, която ни изпращат планетите днес ни дава несъразмерна самонадеяност и основава в нас усещането, че стига да желаеме, можем да реализираме всичко. Усещането за победа, гордостта, дързостта, огненият ни характер, само че и специфичното ни наличие ще ни накарат да се открояваме и да привличаме вниманието.

Днес няма да се трогваме от посредственото, ненавиждаме мизерното, желаеме най-хубавото за себе си и за хората към нас.Нищо не е в положение да се конкурира с нас, в случай че сме уверени и имаме вяра в себе си и в своите качества.

Ето и най-засегнатите знаци през днешния ден:

Лъв, вие по природа сте победител, а блясъкът ви следва на всички места. Използвайте гo и се осмелете да постигнете персоналните си цели. Ако имате умения, в този момент е подобаващият миг да ги покажете на всички.

Телец, Скорпион и Водолей, вие приемате всичко доста съществено, даже това,което не би трябвало. Проявявайте предимство и не разваляйте настроението си за неща, които до на следващия ден ще сте не запомнили.

Овен, Везни, Раци и Козирози, стига да имате самочувствие - каквото и да желае сърцето ви, то ще го получи. Просто не забравяйте, че заслужавате най-хубавото.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР